Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 203

Sháníte doplněk, který vám dodá eleganci? Pak jsou pro vás tyto manžetové knoflíčky jako stvořené. Lesklý obdélníkový knoflíček vkusně zdobí efektní kamínek. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
781 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 203
Sháníte doplněk, který vám dodá eleganci? Pak jsou pro vás tyto manžetové knoflíčky jako stvořené. Lesklý obdélníkový knoflíček vkusně zdobí efektní kamínek. Skvěle se hodí jak pro ženicha, tak i svatebního hosta. Vynosíte je také na plese nebo do divadla.

Knoflíček má praktické a jednoduché zapínání. Bude vám tak na manžetě držet jako přibitý. Vy se tak nemusíte starat, zda jste ho někde neztratili, ale zaměříte se na to, abyste si ples či svatbu dokonale užili. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Chtěli byste vašemu outfitu ještě přidat na osobitosti? Žádný problém. Podívejte se na kravatové spony BANDI, které nemají pouze ozdobnou, ale i praktickou funkci.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.