Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 207

Luxusní manžetové knoflíčky jsou ideální volbou pro slavnostní příležitosti. Originální oválný tvar a lesklý povrch, který efektně kombinuje stříbrné a zlaté zpracování, vám dodá na eleganci. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
861 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 207
Luxusní manžetové knoflíčky jsou ideální volbou pro slavnostní příležitosti. Originální oválný tvar a lesklý povrch, který efektně kombinuje stříbrné a zlaté zpracování, vám dodá na eleganci. Skvěle je vynosíte na svatbu, ples nebo oslavu jubilea. Snadno je zkombinujete i s dalšími doplňky, jako jsou hodinky nebo prsten.

Sepněte manžetovými knoflíčky rukávy košile s univerzální nebo dvojitou manžetou. Díky kvalitnímu zpracování a zapínání si můžete být jistí, že budou perfektně držet na místě. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Podtrhněte ještě více váš osobitý vzhled kapesníčkem do saka. Prohlédněte si jedinečné kapesníčky do saka BANDI v módních barvách.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.