Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 213

Oživte vaši košili kulatými manžetovými knoflíčky, díky kterým uděláte perfektní dojem na jakékoli slavnostní události. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
804 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 213
Oživte vaši košili kulatými manžetovými knoflíčky, díky kterým uděláte perfektní dojem na jakékoli slavnostní události. Kontrast zlatavého lemování kolem černého středu knoflíčků vytváří jedinečnou kombinaci, díky které zaujmete na plese, svatbě či v divadle.

Manžetové knoflíčky jsou vyrobené z kvalitního materiálu a mají důmyslné zapínání, díky kterým během chvilky snadno sepnete manžety košile. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Zvolte k manžetovým knoflíčkům elegantní pánskou košili. Vyberte si z široké nabídky pánských košil BANDI s univerzální nebo dvojitou manžetou.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.