Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 215

Dřevěné doplňky jsou mezi muži čím dál víc oblíbené. Spojení kulatého stříbrného rámečku se středem z materiálu imitujícího dřevo je ideální volbou například na svatbu v přírodě nebo oslavu jubilea. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
861 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 215
Dřevěné doplňky jsou mezi muži čím dál víc oblíbené. Spojení kulatého stříbrného rámečku se středem z materiálu imitujícího dřevo je ideální volbou například na svatbu v přírodě nebo oslavu jubilea. Dřevo symbolizuje vitalitu a sílu, kterou vám manžetové knoflíčky dodají i na pracovních schůzkách, na kterých se chcete odlišit od ostatních.

Knoflíčky jednoduše zapnete na jakoukoli košili, která má univerzální nebo dvojitou manžetu. Zdánlivou maličkostí budete působit luxusním dojmem. Díky kvalitnímu zpracování máte navíc jistotu, že vám v rukávu košile budou perfektně držet. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

K manžetovým knoflíčkům je nezbytností kvalitní košile. Podívejte se na nabídku značkových košil BANDI, které padnou na jakoukoli postavu.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.