Kravatová spona BANDI, model LUX 10

Stříbrnou kravatovou sponu zdobí decentní vzor. Nápaditý design lesklých krajů a matného povrchu sponě propůjčuje jedinečný vzhled. další informace
Kód produktu 5417
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 689 Kč
Vyprodáno
Kravatová spona BANDI, model LUX 10
Stříbrnou kravatovou sponu zdobí decentní vzor. Nápaditý design lesklých krajů a matného povrchu sponě propůjčuje jedinečný vzhled. Díky tomu ji vynosíte jak do práce, tak i na svatbách či v divadle.

Sponu o délce 50 mm využijete s úzkými i klasickými kravatami. Nejde jen o módní kousek bez funkce. Spona vám totiž pomůže udržet kravatu u košile. Nemusíte se tedy bát, že byste si ji namočili v polévce nebo omáčce.

Kromě propracované kravatové spony obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte sponu, aby se vám jen tak neztratila.

Už máte vybranou kravatovou sponu, ale nehodí se k žádné kravatě, kterou máte ve skříni? Žádný problém. Vyberte si z elegantních kravat BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný/lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.