Kravatová spona BANDI, model LUX 16

Černá kravatová spona perfektně doplní váš outfit. Sponu zdobí tři stříbrné zkosené pruhy, které jí dodávají potřebný šmrnc. další informace
Kód produktu 5423
VYPRODÁNO
746 Kč
Vyprodáno
Kravatová spona BANDI, model LUX 16
Černá kravatová spona perfektně doplní váš outfit. Sponu zdobí tři stříbrné zkosené pruhy, které jí dodávají potřebný šmrnc. Spona je sice lesklá, ale nemusíte se bát vzít si ji i do zaměstnání. Pomůže vám vyniknout na svatbě, plese nebo i v divadle.

Sponu o délce 60 mm využijete pouze s klasickou kravatou, kde nebude přesahovat přes šířku kravaty. Kromě elegantního vzhledu vám spona pomůže udržet kravatu u košile. Vy se tak můžete plně soustředit na tanec či obchodní jednání.

Kromě propracované kravatové spony obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte sponu, aby se vám jen tak neztratila.

Vybrali jste si kravatovou sponu, ale hodláte svůj celkový vzhled ještě nějak vylepšit? Pak sáhněte po stylových manžetových knoflíčcích BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.