Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 210

Udělejte perfektní dojem na slavnostních událostech se stříbrnými manžetovými knoflíčky. Jejich originální tvar vám dodá na jedinečnosti, ať už se chystáte na svatbu, oslavu jubilea nebo do divadla. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
781 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 210
Udělejte perfektní dojem na slavnostních událostech se stříbrnými manžetovými knoflíčky. Jejich originální tvar vám dodá na jedinečnosti, ať už se chystáte na svatbu, oslavu jubilea nebo do divadla. Pokud patříte mezi manažery a chcete se odlišit, můžete si je vzít i do práce.

Manžetové knoflíčky jsou vyrobené z kvalitního materiálu a mají důmyslné zapínání. V košili s univerzální nebo dvojitou manžetou vám tak budou dokonale držet. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Slaďte váš outfit a vezměte si stříbrnou kravatovou sponu. Prohlédněte si elegantní kravatové spony BANDI, které navíc spolehlivě udrží vaši kravatu vždy na správním místě.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.