Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 218

Dopřejte si luxusní šperk v podobě manžetových knoflíčků. Jejich bílá barva bude slušet zejména ženichovi na svatbě, mladému muži v tanečních či na plese. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
804 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 218
Dopřejte si luxusní šperk v podobě manžetových knoflíčků. Jejich bílá barva bude slušet zejména ženichovi na svatbě, mladému muži v tanečních či na plese. Skvěle je zkombinujete například se zlatou sponou na opasku či se zlatými hodinkami.

Knoflíčky jsou oválného tvaru a mají lesklé zlaté lemování okolo bílého středu. Pro dosažení decentního vzhledu zvolte bílou košili, na které budou knoflíčky vypadat elegantně. Přejete si, aby knoflíčky naopak lépe vynikly? Pak k nim zvolte košili tmavé barvy. Právě tmavé pozadí knoflíčkům propůjčí jedinečný barevný kontrast, na kterém skvěle vyniknou. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Pokud nechcete zapomenout ani na nejmenší detail, podívejte se i po kravatových sponách. Díky nim si můžete být jisti, že vaše kravata zůstane celou dobu na svém místě a vy navíc budete vypadat perfektně.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.