Pánská košile BANDI, model SLIM JORICO Bianco

Kvalitní bílá košile je základním stavebním kamenem šatníku každého muže. Bílá košile je navíc univerzální, takže si ji můžete vzít na pracovní pohovor, běžně do zaměstnání, ale i na svatbu nebo do divadla.

další informace
Kód produktu 1442
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Výprodej
VYPRODÁNO
869 Kč
Běžná cena 1 869 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model SLIM JORICO Bianco

Kvalitní bílá košile je základním stavebním kamenem šatníku každého muže. Bílá košile je navíc univerzální, takže si ji můžete vzít na pracovní pohovor, běžně do zaměstnání, ale i na svatbu nebo do divadla, hodí se zkrátka kamkoliv. Navíc hodně vypoví o vaší osobnosti. Bílá košile o vás totiž říká, že jste zodpovědní, svědomití a čistotní. A tato sněhově bílá košile pouze potvrzuje pravidlo.

Košile je ušitá ve střihu SLIM, který se perfektně hodí pro muže štíhlé a standardní postavy. Zúžení v oblasti pasu skvěle zvýrazní křivky. Látku tvoří z 80 % bavlna, takže je košile velmi příjemná na dotek a také prodyšná. To oceníte především během horkých dní. Zbylých 20 % činí polyesterová vlákna, která se starají o to, aby košile dobře držela tvar. Vy ji tak nebudete muset žehlit po každé cestě autem. Rukávy jsou zakončené univerzálními manžetami. Je tedy jenom na vás, zda ji zapnete na klasický knoflík, nebo košili ozdobíte manžetovým knoflíčkem.

Chcete košili doplnit elegantní kravatou? Podívejte se na pánské kravaty BANDI a vyberte si podle vašich preferencí.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BARVA bílá
BAREVNÝ ODSTÍN světlý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 80 % bavlna, 20 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.