P.volnočasové sako BANDI, model SLIM Trevio

Ať už se chystáte na svatbu, rande nebo chcete vypadat elegantně v práci, bude pro vás volnočasové sako Trevio jasnou volbou. další informace
Kód produktu 0566
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
1 889 Kč
Běžná cena 4 999 Kč
Vyprodáno
1
P.volnočasové sako BANDI, model SLIM Trevio
Ať už se chystáte na svatbu, rande nebo chcete vypadat elegantně v práci, bude pro vás volnočasové sako Trevio jasnou volbou. Decentní textura látky dělá ze saka velmi zajímavý módní kousek, který rozzáří váš šatník. Díky tomu budete moct sako barevně sladit se světlejšími i velmi tmavými odstíny modré.

Sako je ušité ve vyštíhleném střihu SLIM, který se hodí především pro muže štíhlé a standardní postavy. Spolu se zešikmenými kapsami vás opticky zeštíhlí, takže se z vás stane muž k pohledání.

Díky důmyslné kombinaci materiálů – 84 % polyester, 14 % viskóza a 2 % elastan, je sako jako stvořené pro každodenní nošení. Polyester zajistí, že je velmi lehké, příjemné na dotek a nekrčí se. Viskóza a elastan dodávají látce prodyšnost a pružnost. Vy se tak nebudete v saku potit ani v horkých dnech.

Chcete vyrazit na rande nebo jenom procházku do parku? I tam můžete vypadat stylově! Pod sako Trevio si oblečte volnočasovou košili BANDI a budete za elegána.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN střední matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 84 % polyester, 14 % viskóza, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.