P.volnočasové sako BANDI, model TAILORED Trevio

Volnočasové sako Trevio se jistě stane oblíbeným módním prvkem vašeho šatníku. Zajímavé prošití několika odstíny modré vám zajistí reprezentativní vzhled. další informace
Kód produktu 0567
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
1 889 Kč
Běžná cena 4 999 Kč
Vyprodáno
1
P.volnočasové sako BANDI, model TAILORED Trevio
Volnočasové sako Trevio se jistě stane oblíbeným módním prvkem vašeho šatníku. Zajímavé prošití několika odstíny modré vám zajistí reprezentativní vzhled. K saku se vám budou snadno hledat vhodné kalhoty a doplňky, protože se skvěle hodí k více různým odstínům modré.

Střih TAILORED má mírné zúžení v oblasti pasu. Spolu se zešikmenými kapsami vás střih saka opticky zeštíhlí. Zároveň se budete moct v saku volněji pohybovat, což oceníte například při tanci.

Sako je ušité z látky, kterou tvoří z 84 % polyesterová vlákna, ze 14 % viskóza a ze 2 % elastan. Díky polyesteru je sako velmi lehké, příjemné na dotek a skvěle drží tvar za všech okolností. Viskóza zajišťuje velkou prodyšnost saka a elastan jeho pružnost. Sako je tak vhodné pro každodenní nošení.

K saku neodmyslitelně patří taky elegantní, a přitom pohodlné kalhoty. Podívejte se proto na volnočasové kalhoty BANDI a vyberte si pro vás ty pravé.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN střední matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 84 % polyester, 14 % viskóza, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.