P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED Antello

Světle šedé sako Antello vás hned na první pohled zaujme originálním modrým a bílým prošitím vytvářejícím čtvercovou síť.

další informace
Kód produktu 0571
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 969 Kč
Běžná cena 6 269 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED Antello

Světle šedé sako Antello vás hned na první pohled zaujme originálním modrým a bílým prošitím vytvářejícím čtvercovou síť. Využijete jej během méně formálních společenských akcí jako jsou vernisáže či výstavy. Hodí se však i do zaměstnání nebo na rande. Sako vhodně zkombinujete s riflemi i bavlněnými kalhotami. Střih TAILORED vám spolu se dvěma rozparky nabídne dostatek volného pohybu, který během volnočasových aktivit zajisté oceníte.


Sako se hodí především během teplejších jarních a letních dní. V kombinaci se svetrem jej však vynosíte i na podzim. Díky použité látce s 55% podílem lnu a 45 % vlny je sako lehké, příjemné na dotek a také velmi prodyšné. Toho si budete vážit nejvíce za letních veder, kdy si ostatní muži budou jen přát, aby měli tak pohodlné sako jako vy.


Chcete vhodně doplnit vaše volnočasové sako? Podívejte se na luxusní svetry BANDI

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU károvaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 55% len, 45% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.