Pánská košile BANDI, model FORMAL AVEZIA Bianco

Hledáte luxusní košili, ve které se budete cítit pohodlně po celý den? Pak je pánská košile BANDI, model FORMAL Avezia právě pro vás.

další informace
Kód produktu 1016
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
959 Kč
Běžná cena 1 759 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model FORMAL AVEZIA Bianco

Hledáte luxusní košili, ve které se budete cítit pohodlně po celý den? Pak je pánská košile BANDI, model FORMAL Avezia právě pro vás. Díky čistě bílé barvě je její využití všestranné. Skvěle se hodí na slavnostní společenské události, jako je například svatba, ples, taneční, oslava jubilea a další. Exkluzivní kovové knoflíčky vám přidají na eleganci, ale vaší pozornosti jistě neuniknou ani dvojité manžety, které jsou ideální pro manžetové knoflíčky značky BANDI.

Pánská košile AVEZIA je navržena v rovném střihu FORMAL, který vás nebude nikde stahovat ani omezovat. Doporučujeme jej především mužům s větším obvodem hrudníku a pasu. Díky čistě přírodnímu materiálu ze 100% bavlny se v ní budete cítit pohodlně a příjemně po celý den.

K této luxusní košili vám doporučujeme zvolit i exkluzivní motýlky značky BANDI.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 50
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.