Pánská košile BANDI, model FORMAL DOSSO Marin

Hledáte kvalitní košili, ve které budete vypadat perfektně za každé situace? Pak by ve vašem šatníku neměla chybět luxusní pánská košile BANDI, model FORMAL DOSSO Marin. další informace
Kód produktu 1017
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model FORMAL DOSSO Marin
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Hledáte kvalitní košili, ve které budete vypadat perfektně za každé situace? Pak by ve vašem šatníku neměla chybět luxusní pánská košile BANDI, model FORMAL DOSSO Marin. V nadčasové tmavě modré barvě s decentním vzorem budete vypadat skvěle na večerních společenských událostech, jako je ples či firemní večírek. Pro denní události, jako je zaměstnání, svatba nebo oslava jubilea, ji nejlépe využijete v chladných měsících, kterým vévodí tmavé barvy.

Košile je ušitá v rovném střihu, který vás nebude omezovat v pohybu a bude lichotit vaší postavě. Exkluzivní látka ze 100% bavlny je velmi příjemná na omak, takže se díky ní budete cítit pohodlně i při celodenním nošení.

Rukávy košile jsou zakončené jedinečnou univerzální manžetou. To vám umožní zapínat košili na klasické i manžetové knoflíčky. Jednu košili tak využijete pro běžné nošení i na slavnostní události.

Doplňte košili o výjimečné manžetové knoflíčky BANDI a doveďte váš luxusní outfit k dokonalosti.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 43
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.