Pánská košile BANDI, model FORMAL LISCO Grigio

Chybí vám v šatníku stylová košile, kterou vynosíte do společnosti? Pak je šedá pánská košile BANDI, model FORMAL LISCO Grigio perfektní volbou pro vás. další informace
Kód produktu 1021
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
799 Kč
Běžná cena 1 759 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model FORMAL LISCO Grigio
Chybí vám v šatníku stylová košile, kterou vynosíte do společnosti? Pak je šedá pánská košile BANDI, model FORMAL LISCO Grigio perfektní volbou pro vás. Doporučujeme ji nosit na ples, svatbu, oslavu jubilea či do divadla. Rukávy jsou elegantně zakončené úzkou dvojitou manžetou s kulatým lemem určenou pro manžetové knoflíčky. Ty dostanete zdarma jako dárek k této prvotřídní pánské košili. Zaručeně uděláte perfektní dojem a budete vypadat skvěle.

Košile je ušitá v rovném střihu, který vás nebude omezovat v pohybu a bude lichotit vaší postavě. Exkluzivní látka ze 100% bavlny je velmi příjemná na omak, takže se díky ní budete cítit pohodlně i při celodenním nošení.

Doplňte pánskou košili o luxusní pánskou kravatu BANDI, která dovede váš outfit k dokonalosti.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 43
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, mírný lesk
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.