Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Chiare

Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Chiare z prémiové kolekce vyniká prvotřídní látkou a špičkovou kvalitou zpracování. Díky tmavě bordó barvě je košile ideální volbou pro večerní společenské události, například na ples, firemní večírek nebo do divadla. další informace
Kód produktu 1348
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Chiare
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Chiare z prémiové kolekce vyniká prvotřídní látkou a špičkovou kvalitou zpracování. Díky tmavě bordó barvě je košile ideální volbou pro večerní společenské události, například na ples, firemní večírek nebo do divadla. Skvěle ji využijete také do zaměstnání a pro denní společenské události, a to zejména v zimním období, pro které jsou vhodné tmavé odstíny. Jemný, stylový vzor vám zaručí neotřelý vzhled, a košile se tak stane osobitým kouskem ve vašem šatníku.

Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Chiare je navržena v moderním vyštíhleném střihu, ve kterém dokonale vyniknou mužné rysy vaší postavy. Dlouhý rukáv je zakončen univerzální manžetou. Toto jedinečné řešení vám umožní zapínat košili na klasické i manžetové knoflíčky. Díky kvalitnímu materiálu ze 100% bavlny se budete v košili cítit velmi pohodlně.

Zkombinujte košili s elegantní pánskou kravatou BANDI a podtrhněte tak svůj noblesní vzhled.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.