Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Wine

Rádi byste měli v šatníku kvalitní košili, ve které uděláte perfektní dojem při každé příležitosti? Pak je pro vás ideální volbou luxusní pánská košile BANDI, model SLIM Dosso Wine. další informace
Kód produktu 1347
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Wine
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Rádi byste měli v šatníku kvalitní košili, ve které uděláte perfektní dojem při každé příležitosti? Pak je pro vás ideální volbou luxusní pánská košile BANDI, model SLIM Dosso Wine. Díky módní tmavě fialové barvě s decentním vzorem se skvěle hodí pro večerní společenské události, jako je ples, firemní večírek či návštěva divadla. Do zaměstnání, na svatbu, oslavu jubilea a pro další příležitosti konané během dne ji nejlépe využijete v podzimním a zimním období, kterým vévodí tmavé barvy.

Košile je ušitá ve vyštíhleném střihu, který dokonale zvýrazní mužnost vaší postavy. Prvotřídní látka ze 100% bavlny je velice příjemná na omak. Díky tomu se budete v košili cítit pohodlně a skvěle vypadat.

Rukávy košile jsou zakončené univerzální manžetou. Toto jedinečné řešení vám umožní zapínat košili na klasické i manžetové knoflíčky. Jednu košili tak využijete pro běžné nošení i na slavnostní události.

Prohlédněte si širokou nabídku exkluzivních manžetových knoflíčků BANDI, které dovedou váš luxusní outfit k dokonalosti.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.