Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Cremo

Luxusní pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Cremo pro váš dokonalý vzhled. Perfektně se hodí do zaměstnání i na společenské události, jako je svatba, ples, oslava jubilea a jiné příležitosti. další informace
Kód produktu 1345
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Cremo
Luxusní pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Cremo pro váš dokonalý vzhled. Perfektně se hodí do zaměstnání i na společenské události, jako je svatba, ples, oslava jubilea a jiné příležitosti. Jemný nádech krémové barvy spolu s decentním vzorem vám dá pocit jedinečnosti a skvěle zapůsobí na vaše okolí. Univerzální manžety rukávu jsou ideální pro manžetové knoflíčky, které vám přidají na vážnosti.

Pánská košile BANDI, model SLIM DOSSO Cremo má oblíbený vyštíhlený střih, ve kterém krásně vyniknou rysy mužské postavy. Košile je ušitá z velmi kvalitního materiálu ze 100% bavlny. Díky tomu je velmi lehká a prodyšná, to oceníte zejména v horkých dnech. Budete se v ní cítit pohodlně a příjemně po celý den.

Doplňte váš jedinečný vzhled o luxusní pánskou kravatu BANDI a udělejte perfektní dojem.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.