Pánské sako BANDI, model SLIM Cremiro

Exkluzivní pánské sako BANDI, model SLIM Cremiro propojuje pánskou společenskou a volnočasovou módu. Tento moderní model saka je dokonalou volbou na společenské události v letním období i k volnočasovým aktivitám.

další informace
Kód produktu 0412
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 100 Kč
Běžná cena 4 700 Kč
Vyprodáno
Pánské sako BANDI, model SLIM Cremiro

Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.


Exkluzivní pánské sako BANDI, model SLIM Cremiro propojuje pánskou společenskou a volnočasovou módu. Tento moderní model saka je dokonalou volbou na společenské události v letním období i k volnočasovým aktivitám. Skvěle se hodí na svatbu i na procházku městem, do kina či kavárny. Sako v jemné krémové barvě je velmi elegantní a oživí váš vzhled.


Jedinečné pánské sako BANDI, model SLIM Cremiro je ušité v moderním vyštíhleném střihu. Díky tomu padne mužům se standardní postavou i mužům s větším objemem přes hrudník nebo v pase. Použitá látka je velmi kvalitní. Tvoří ji 97 % bavlny a 3 % elastanu. Tato exkluzivní látka zajišťuje prodyšnost. Díky elastanu se dokonale přizpůsobí vaší postavě a nebude vás omezovat při pohybu. Budete se v něm cítit komfortně po celý den.


Chcete vypadat opravdu výjimečně? Pořiďte si k tomuto saku ještě pánské kalhoty BANDI a získejte tak jedinečný komplet pro volný čas i společenské události do 18. hodiny.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 97 % bavlna, 3 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.