Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM DUELLO

Návrháři od BANDI pro vás vytvořili dvouřadé pánské sako, které spojuje volnočasovou a společenskou módu.

další informace
Kód produktu 0410
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 100 Kč
Běžná cena 5 199 Kč
Vyprodáno
1
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM DUELLO

Návrháři od BANDI pro vás vytvořili dvouřadé pánské sako, které spojuje volnočasovou a společenskou módu. Skvěle se hodí k volnočasovým aktivitám, jako je procházka městem, na rande, do kina či kavárny.

Elegantní dvouřadé sako BANDI, model SLIM DUELLO je ušité v moderním vyštíhleném střihu. Díky tomu sako padne mužům se standardní postavou, i mužům s větším objemem přes hrudník nebo v pase. Originální detail v podobě špičaté klopy, dělá toto sako velmi módním a exkluzivním. V náprsní kapse je přišitý trojcípý kapesníček, který snadno zkombinujete s různě barevnými košilemi BANDI, nebo jej jednoduše schováte.

Volnočasové pánské sako BANDI, model SLIM DUELLO je ušité z kvalitní látky tmavě modré barvy. Materiál je složen z 65 % bavlny, z 35 % viskózy a 3 % elastanu. Díky tomu je sako lehké a prodyšné. To oceníte zvláště při horkých dnech. Budete se cítit pohodlně po celý den a nebudete se v něm tolik potit.

Chcete vypadat opravdu skvěle? Pořiďte si k tomuto saku i pánské volnočasové kalhoty BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 65 % bavlna, 32 % viskóza, 3 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.