Pánská kravata BANDI, model LUX 323

Luxusní pánská kravata BANDI, model LUX 323 dokonale ozdobí váš outfit. Doporučujeme ji nosit do zaměstnání i na společenské události, například na svatbu, na ples, do divadla či na oslavu jubilea. další informace
Kód produktu 1301
DÉLKA KRAVATY
VYPRODÁNO
349 Kč
Vyprodáno
Pánská kravata BANDI, model LUX 323
Luxusní pánská kravata BANDI, model LUX 323 dokonale ozdobí váš outfit. Doporučujeme ji nosit do zaměstnání i na společenské události, například na svatbu, na ples, do divadla či na oslavu jubilea. Žíhaná bordó látka s černým prošíváním působí velmi moderně. Zaručeně uděláte perfektní dojem na vaše okolí.

Pánská kravata BANDI, model LUX 323 je ušitá ze 100% polyesteru. Díky tomu se vám nebude mačkat a látka se vám nezatrhne.

Pánská kravata je vhodným dárkem pro muže. Potěšíte ho a zároveň mu darujete elegantní a praktický dárek. Nechte si ji zabalit do dárkové krabičky spolu s luxusními manžetovými knoflíčky BANDI.
Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.