Pánská kravata BANDI, model LUX 328

Hledáte elegantní kravatu do zaměstnání, na společenskou událost či pro volný čas? Pak je pánská kravata BANDI, model LUX 328 ideální volbou pro vás. další informace
Kód produktu 1301
VYPRODÁNO
349 Kč
Vyprodáno
Pánská kravata BANDI, model LUX 328
Hledáte elegantní kravatu do zaměstnání, na společenskou událost či pro volný čas? Pak je pánská kravata BANDI, model LUX 328 ideální volbou pro vás. Perfektně se hodí do práce i do společnosti, například na ples, na oslavu jubilea i k dalším příležitostem. Nadčasová tmavě modrá barva s puntíky dodá styl vašemu celkovému vzhledu.

Pánská kravata BANDI, model LUX 328 je ušitá ze 100% polyesteru. Díky tomu se vám nebude mačkat a látka se vám nezatrhne.

Pánská kravata je vhodný dárek pro muže. Potěšíte ho a zároveň mu darujete elegantní a praktický dárek. Nechte si ji zabalit do dárkové krabičky spolu s luxusními manžetovými knoflíčky BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.