Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 150

Věděli jste, že existuje šperk, který mohou nosit všichni muži? Stříbrné manžetové knoflíčky BANDI v matném provedení dodají vašemu vzhledu na osobitosti. další informace
Kód produktu 5949
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 919 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 150
Věděli jste, že existuje šperk, který mohou nosit všichni muži? Stříbrné manžetové knoflíčky BANDI v matném provedení dodají vašemu vzhledu na osobitosti. Jejich kulatý tvar spolu s černou linkou se perfektně hodí například ke stříbrným hodinkám s kulatým černým ciferníkem. Budete tak dokonale sladěni.

Manžetové knoflíčky skvěle podtrhnou váš slavnostní vzhled na svatbě, plese a jiných společenských událostech. Stejně tak oživí vaše oblečení na rande nebo večeři s přáteli. Pokud jste vysoce postaveným manažerem, můžete je využít i pro pracovní outfity. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Věděli jste, že manžetové knoflíčky jsou dokonalým dárkem, který potěší každého muže? Zabalte je do luxusní dárkové krabičky BANDI a zaručeně mu uděláte radost.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.