Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 153

Stříbrné manžetové knoflíčky BANDI vám dodají osobitý vzhled. Elegantní matný design knoflíčků perfektně doplní vaši košili. další informace
Kód produktu 5952
VYPRODÁNO
599 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 153
Stříbrné manžetové knoflíčky BANDI vám dodají osobitý vzhled. Elegantní matný design knoflíčků perfektně doplní vaši košili. Budou dokonale ladit s dalšími stříbrnými prvky, jako je prsten, spona opasku nebo hodinky.

Luxusní knoflíčky podtrhnou váš slavnostní vzhled na společenských událostech. Můžete si je vzít také ve volném čase, například na rande nebo večeři s přáteli. Zaručeně nimi oslníte své okolí. Pokud patříte mezi vysoce postavené manažery a potrpíte si na stylový oděv, manžetovými knoflíčky se dokonale odlišíte od ostatních.

Věděli jste, že manžetové knoflíčky jsou dokonalým dárkem pro muže? Zabalte je do luxusní dárkové krabičky BANDI a zaručeně jej potěšíte.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.