Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 159

Elegantní manžetové knoflíčky BANDI jsou dokonalým šperkem pro muže. Lesklé knoflíčky s ozdobnou aplikací v černé barvě skvěle oživí váš outfit. Můžete je navíc zkombinovat s hodinkami či dalšími šperky v podobných barvách. Budete tak perfektně sladěni. další informace
Kód produktu 5958
VYPRODÁNO
746 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 159
Elegantní manžetové knoflíčky BANDI jsou dokonalým šperkem pro muže. Lesklé knoflíčky s ozdobnou aplikací v černé barvě skvěle oživí váš outfit. Můžete je navíc zkombinovat s hodinkami či dalšími šperky v podobných barvách. Budete tak perfektně sladěni.

Jsou ideální volbou pro všechny společenské události. Podtrhnou váš slavnostní vzhled například na plese, svatbě nebo v tanečních. Stylově také doplní váš volnočasový outfit a zaručeně tak oslníte vaše okolí. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Sháníte dokonalý dárek pro muže? Elegantní manžetové knoflíčky zabalené do luxusní dárkové krabičky BANDI zaručeně udělají radost.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklá
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.