Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 160

Luxusní manžetové knoflíčky BANDI zdobené perletí jsou dokonalou volbou na společenské události. Vynosíte je například do divadla, na ples, svatbu i oslavu jubilea. další informace
Kód produktu 5959
Outlet
VYPRODÁNO
349 Kč
Běžná cena 781 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 160
Luxusní manžetové knoflíčky BANDI zdobené perletí jsou dokonalou volbou na společenské události. Vynosíte je například do divadla, na ples, svatbu i oslavu jubilea. Elegantní design střídající stříbrné a perleťové pruhy působí velmi elegantně. Budete vypadat skvěle a uděláte perfektní dojem. Díky dokonalému zpracování knoflíčky snadno zapnete a budou vám pevně držet na rukávu košile.

Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Hledáte další stylové doplňky, bez kterých se neobejdete? Podívejte se na široký výběr kožených pánských opasků BANDI a slaďte manžetové knoflíčky se sponou opasku.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.