Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 161

Rádi byste oživili váš outfit jedinečným šperkem pro muže? Stříbrnými manžetovými knoflíčky BANDI oslníte své okolí. Luxusní knoflíčky efektně kombinují matný vzhled s lesklým. další informace
Kód produktu 5960
Výprodej
VYPRODÁNO
329 Kč
Běžná cena 649 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 161
Rádi byste oživili váš outfit jedinečným šperkem pro muže? Stříbrnými manžetovými knoflíčky BANDI oslníte své okolí. Luxusní knoflíčky efektně kombinují matný vzhled s lesklým. Snadno je tak zkombinujete s dalšími stříbrnými kovovými prvky, jako je prsten, spona na opasku nebo hodinky. Šperky v setu vypadají vždy lépe.

Manžetovými knoflíčky perfektně oživíte váš outfit na ples, svatbu či jinou společenskou událost. Pokud patříte mezi muže, kteří si potrpí na stylové oblečení i ve volném čase, vynosíte je i tehdy.

Víte, že jsou manžetové knoflíčky dokonalým dárkem pro muže? Když je navíc zabalíte do luxusní dárkové krabičky BANDI, zaručeně jej potěšíte.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matná
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.