Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 163

Víte, čím dokonale ozdobíte vaši košili na společenských událostech? Pořiďte si elegantní manžetové knoflíčky BANDI. další informace
Kód produktu 5962
Outlet
VYPRODÁNO
299 Kč
Běžná cena 599 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 163
Víte, čím dokonale ozdobíte vaši košili na společenských událostech? Pořiďte si elegantní manžetové knoflíčky BANDI. Doporučujeme je nosit na plesy, svatby, na oslavy jubilí, do divadla i k jiným příležitostem. Díky matnému stříbrnému povrchu se skvěle hodí také do zaměstnání pro muže na vyšších postech. Elegantní a snadné zapínání zajistí, že vám knoflíčky budou pevně držet a nebudou padat z rukávu košile.

Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Lámete si hlavu s tím, jaký dárek potěší každého muže? Zvolte exkluzivní manžetové knoflíčky BANDI v luxusní dárkové krabičce a neuděláte chybu.

K jedinečným manžetovým knoflíčkům patří bezpochyby i stylová pánská košile BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.