Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 98

Chcete vypadat opravdu výjimečně? Exkluzivní manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 98 jsou tady přímo pro vás. Na svatbě, na plese, v tanečních a dalších společenských událostech, vám tyto knoflíčky pomohou zapůsobit luxusním dojmem. další informace
Kód produktu 5897
Výprodej
VYPRODÁNO
349 Kč
Běžná cena 549 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 98
Chcete vypadat opravdu výjimečně? Exkluzivní manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 98 jsou tady přímo pro vás. Na svatbě, na plese, v tanečních a dalších společenských událostech, vám tyto knoflíčky pomohou zapůsobit luxusním dojmem. Dokonalý design s čirým lesklým kamínkem uprostřed dodá potřebnou dávku elegance. Doporučujeme kombinovat se stříbrnými doplňky, například s hodinkami či sponou od opasku.

Pokud nevíte, co darovat vašemu blízkému, doporučujeme vám zvolit právě manžetové knoflíčky zabalené v luxusní dárkové krabičce BANDI. Tímto výjimečným dárkem potěšíte každého muže.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.