Pánská košile BANDI, model SLIM DOPPIO Chiare

Tuto elegantní bavlněnou košili BANDI v barvě bordó doporučujeme nosit ve volném čase, například do kina či kavárny. Můžete si ji vzít i do práce, pokud nemáte striktně daný dress code. další informace
Kód produktu 1520
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 999 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model SLIM DOPPIO Chiare
Tuto elegantní bavlněnou košili BANDI v barvě bordó doporučujeme nosit ve volném čase, například do kina či kavárny. Můžete si ji vzít i do práce, pokud nemáte striktně daný dress code. Perfektně se hodí k volnočasovému saku, bavlněným kalhotám i k riflím. Módní barva látky v kombinaci s bílým prošitím vytváří jedinečný vzor, který vám přidá na osobitosti. Exkluzivní detaily v podobě hnědých žíhaných knoflíčků, dodají vašemu vzhledu styl. Budete vypadat skvěle a uděláte perfektní dojem.

Košile je ušitá v moderním vyštíhleném střihu SLIM, který je vhodný pro muže štíhlé postavy. Přírodní materiál ze 100% bavlny vám zajistí, že se v košili budete cítit příjemně a pohodlně po celý den.

Doplňte váš šatník o stylové volnočasové kalhoty BANDI , ve kterých budete vypadat skvěle.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.