Pánská košile BANDI, model SLIM DOPPIO Marin

Modrá pánská košile s dlouhým rukávem se skvěle hodí k bavlněným kalhotám i riflím. Ideálně ji využijete ve volném čase, například při posezení s přáteli nebo na rande. další informace
Kód produktu 1519
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
699 Kč
Běžná cena 999 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model SLIM DOPPIO Marin
Modrá pánská košile s dlouhým rukávem se skvěle hodí k bavlněným kalhotám i riflím. Ideálně ji využijete ve volném čase, například při posezení s přáteli nebo na rande. Pokud nemáte striktní dress code, uděláte v ní perfektní dojem také v práci. Módní hnědé knoflíčky podtrhnou váš stylový vzhled. Košile díky nim skvěle ladí s hnědou obuví.

Moderní vyštíhlený střih SLIM dokonale opticky zvýrazní mužnost vaší postavy. Díky exkluzivnímu materiálu ze 100% bavlny je košile velmi příjemná na omak. Proto se se v ní budete cítit velmi pohodlně. Váš ležérní styl můžete podpořit efektním ohrnutím rukávů, které snadno zapnete na knoflíček nad loktem.

Doveďte svůj volnočasový outfit k dokonalosti a doplňte jej o stylové pánské volnočasové sako BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.