Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 154

Rádi byste si pořídili luxusní doplněk, který oživí váš společenský outfit? Stříbrné manžetové knoflíčky dokonale kombinují matný design s lesklým a dodají vašemu vzhledu na osobitosti. další informace
Kód produktu 5953
VYPRODÁNO
599 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 154
Rádi byste si pořídili luxusní doplněk, který oživí váš společenský outfit? Stříbrné manžetové knoflíčky dokonale kombinují matný design s lesklým a dodají vašemu vzhledu na osobitosti. Skvěle se hodí pro všechny společenské události. Podtrhnou váš slavnostní vzhled na plese, v tanečních nebo na svatbě. V každé situaci budete vypadat dokonale.

Perfektně je zkombinujete s dalšími stříbrnými doplňky, jako jsou například hodinky, prsten nebo opasková spona. Díky praktickému a kvalitnímu provedení manžetové knoflíčky jednoduše zapnete a nemusíte se bát, že by se vám v průběhu dne odepnuly.

Manžetové knoflíčky i kravatová spona jsou ideálním dárkem pro muže. Zabalte je do luxusní dárkové krabičky BANDI a zaručeně muže potěšíte.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný, lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.