Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 167

Luxusní manžetové knoflíčky BANDI dokonale oživí vaši košili na společenských událostech. Doporučujeme ji nosit například na plesy, oslavy jubileí, svatby a podobně. další informace
Kód produktu 5966
VYPRODÁNO
599 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 167
Luxusní manžetové knoflíčky BANDI dokonale oživí vaši košili na společenských událostech. Doporučujeme ji nosit například na plesy, oslavy jubileí, svatby a podobně. Jedinečný design střídající matnou a lesklou plochu působí velmi moderně. Váš vzhled získá najednou slavnostní ráz. Praktické a pevné zapínání zajistí, že vám knoflíčky budou pevně držet v rukávu košile a sami se neodepnou.

Lámete si hlavu s tím, jaký dárek muže opravdu potěší? Zvolte exkluzivní manžetové knoflíčky BANDI v luxusní dárkové krabičce a neuděláte chybu.

K jedinečným manžetovým knoflíčkům patří bezpochyby i stylová pánská košile BANDI. Doveďte váš outfit k dokonalosti a vyberte si tu, která vám dokonale padne.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný, lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.