Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 169

Stříbrné manžetové knoflíčky BANDI jsou elegantním doplňkem pro všechny společenské příležitosti. Decentní stříbrný kamínek působí luxusním dojmem a podtrhne váš slavnostní vzhled. další informace
Kód produktu 5968
Outlet
VYPRODÁNO
349 Kč
Běžná cena 746 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 169
Stříbrné manžetové knoflíčky BANDI jsou elegantním doplňkem pro všechny společenské příležitosti. Decentní stříbrný kamínek působí luxusním dojmem a podtrhne váš slavnostní vzhled. Manžetové knoflíčky tak oživí váš outfit na ples, svatbu nebo do tanečních. Vždy oslníte vaše okolí a zanecháte perfektní dojem.

Skvěle je zkombinujete se stříbrnými hodinkami, prstenem nebo opaskovou sponou. Díky praktickému a kvalitnímu provedení manžetové knoflíčky jednoduše zapnete a budou vám spolehlivě držet na místě po celý den.

Manžetové knoflíčky nejlépe vyniknou v elegantní košili s dvojitou nebo univerzální manžetou. Podívejte se na luxusní pánské košile BANDI a vyberte si z široké nabídky košil tu pravou.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matná
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.