Pánská kravata BANDI, model CLASS slim 107

Pokud hledáte elegantní doplněk pro váš společenský pánský oblek, je pánská kravata BANDI, model CLASS slim 107 ideální volbou pro vás. další informace
Kód produktu 1200
BARVA
DÉLKA KRAVATY
VYPRODÁNO
249 Kč
Vyprodáno
Pánská kravata BANDI, model CLASS slim 107
Pokud hledáte elegantní doplněk pro váš společenský pánský oblek, je pánská kravata BANDI, model CLASS slim 107 ideální volbou pro vás. Světle fialová barva s lesklým efektem vám bude velmi slušet při jakékoli společenské události, jako je například ples, taneční, rodinná oslava a jiné. Kravata je ušita ve střihu slim, tedy úzkém. Bude vám proto perfektně sedět i v kombinaci s košilí, která má velmi úzký límeček.

Pánská kravata BANDI, model CLASS slim 107 je ušita z velmi kvalitního materiálu. Díky tomu se vám kravata nebude mačkat a uzel bude perfektně držet tvar.

Pánská kravata je pro muže skvělým dárkem, který vždy potěší. Ke kravatě doporučujeme také dárkovou krabičku BANDI, aby byl dárek skutečně dokonalý.
Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 150 cm
BAREVNÝ ODSTÍN světlý lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.