Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE slim 17

Pánský motýlek, který stylově kombinuje světle fialovou a tmavě modrou látku, dokonale podtrhne váš elegantní vzhled. Skvěle jej využijete na svatbu, ať už jako ženich či svatební host. další informace
Kód produktu 7310
Výprodej
VYPRODÁNO
349 Kč
Běžná cena 579 Kč
Vyprodáno
1
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE slim 17
Pánský motýlek, který stylově kombinuje světle fialovou a tmavě modrou látku, dokonale podtrhne váš elegantní vzhled. Skvěle jej využijete na svatbu, ať už jako ženich či svatební host. Vynosíte jej i na další společenské události, jako je ples nebo oslava jubilea. Originální textura látky a moderní zúžený střih dodají vašemu vzhledu na osobitosti.

Motýlek je předvázaný. Proto jej snadno přizpůsobíte obvodu vašeho krku a pouze zapnete na háček. Díky kvalitnímu materiálu motýlek perfektně drží svůj tvar. Při každé příležitosti tak budete vypadat upraveně a elegantně. Součástí balení je navíc fialový čtvercový kapesníček, který vkusně ozdobí kapsu vašeho saka.

Podtrhněte váš slavnostní vzhled elegantní košili BANDI s dvojitou nebo univerzální manžetou a doplňte ji luxusními manžetovými knoflíčky BANDI, které dotáhnou váš outfit k dokonalosti.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ motýlek: 100% polyester, kapesníček: 100% bavlna, lem kapesníčku: 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.