Pánská košile BANDI, model FORMAL GRADON Viola

Chystáte se na společenskou událost, jako je například svatba, oslava jubilea, promoce a další? Pak si oblékněte elegantní světle fialovou košili GRADON Viola a budete mít jistotu, že jste vybrali správně.

další informace
Kód produktu 1023
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 2 089 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model FORMAL GRADON Viola

Chystáte se na společenskou událost, jako je například svatba, oslava jubilea, promoce či ples? Pak si oblékněte elegantní světle fialovou košili GRADON Viola a budete mít jistotu, že jste vybrali správně. Lesklé stříbrné knoflíky vám přidají na osobitosti a eleganci. Uděláte v ní perfektní dojem při jakékoli slavnostní příležitosti.

Elegantní střih FORMAL je vhodný pro muže silnější a svalnaté postavy, kteří mají rádi volnost v pohybu. Díky čistě přírodnímu materiálu ze 100% bavlny je košile velmi lehká a prodyšná. To oceníte zejména v horkých dnech.

Výjimečná úprava látky EASY CARE zaručuje, že se vám košile bude lépe žehlit a bude rychleji schnout.

Vyberte si k této košili z široké nabídky elegantních pánských motýlků BANDI a udělejte perfektní dojem na každé události.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 43
BARVA fialová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.