Pánská košile BANDI, model REGULAR MATTEAS Chiare

Oživte váš volnočasový šatník košilí MATTEAS Chiare v módní světle bordó barvě. Perfektně doplní vaše volnočasové sako. Vynosíte ji také samotnou k bavlněným kalhotám nebo vašim oblíbeným riflím. další informace
Kód produktu 1526
BARVA
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 199 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model REGULAR MATTEAS Chiare
Oživte váš volnočasový šatník košilí MATTEAS Chiare v módní světle bordó barvě. Perfektně doplní vaše volnočasové sako. Vynosíte ji také samotnou k bavlněným kalhotám nebo vašim oblíbeným riflím. Budete tak dokonale oblečeni na večeři s přáteli, do kavárny i na procházku městem. V horkých dnech můžete váš ležérní vzhled ještě podtrhnout ohrnutými rukávy, které snadno zapnete na knoflíček nad loktem.

Košile je ušitá v mírně vyštíhleném střihu REGULAR. Ten je skvělou volbou pro muže štíhlé a standardní postavy, kteří si potrpí na pohodlí. K tomu přispěje i kvalitní látka košile. Exkluzivní materiál tvoří 97 % bavlny a 3 % elastanu. Díky vysokému podílu bavlny je košile prodyšná a budete se v ní cítit příjemně za každého počasí.

Oblékněte si ke košili stylové bavlněné kalhoty BANDI, které dotáhnou váš volnočasový outfit k dokonalosti.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 97 % bavlna, 3 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.