Pánská kravata BANDI ,model CLASS 82

Chcete vypadat elegantně a zároveň stylově? Nebojte se výrazných barev a zkombinujte pánskou společenskou košili s modrou pánskou kravatou CLASS 82 značky BANDI. další informace
Kód produktu 2181
Outlet
VYPRODÁNO
79 Kč
Běžná cena 199 Kč
Vyprodáno
1
Pánská kravata BANDI ,model CLASS 82
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Elegantní pánská kravata BANDI, model CLASS 82 je vyrobena z vysoce kvalitní tmavě modré látky s oranžovými proužky v diagonále. Díky souhře příjemných barev působí kravata velmi luxusním a moderním dojmem. Pánská kravata od BANDI rozjasní váš zevnějšek. Zvolený materiál vám zajistí minimální možnost pomačkání. Navíc vám kravatový uzel bude pevně držet tvar.

Chcete udělat výborný dojem a zapůsobit v zaměstnání, na pracovních poradách a schůzkách? Pak je luxusní pánská kravata v kombinaci modré a oranžové barvy pro vás ta správná volba. Pánská kravata BANDI je skvělým doplňkem ke společenským košilím. Pánskou kravatu s košilí můžete kombinovat ke společenským kalhotám nebo také k riflím.

Pánská kravata od BANDI je skvostným dárkem pro každého muže. S moderní pánskou kravatou darujete dávku elegance a zároveň luxusu.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavá lesklá
VZOR MATERIÁLU pruhovaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.