Pánská kravata BANDI, model LUX 196

Chcete vypadat elegantně a zároveň stylově? Kombinujte pánské společenské košile s kravatami značky BANDI. Vybírejte z nejrůznějších vzorů a barev. další informace
Kód produktu 2495
Outlet
VYPRODÁNO
99 Kč
Běžná cena 299 Kč
Vyprodáno
1
Pánská kravata BANDI, model LUX 196
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Vkusná pánská kravata BANDI, model LUX 196 je vyrobena z kvalitní černé látky s puntíky v šedé barvě. Díky kombinace barev a geometrických prvků působí kravata velmi luxusním a moderním dojmem. Pánská kravata od BANDI rozjasní váš zevnějšek. Zvolený materiál vám zajistí minimální možnost pomačkání. Navíc vám kravatový uzel bude pevně držet tvar.

Chcete oslnit svým vzhledem na společenských akcích a slavnostních příležitostech? Pak je luxusní pánská kravata v černé barvě s puntíky pro vás ta správná volba. Pánská kravata BANDI je skvělým doplňkem ke společenským košilím. Kombinovat ji můžete se společenským oblekem nebo s pleteným svetrem.

Pánská kravata od BANDI je skvostným dárkem pro každého muže. S moderní pánskou kravatou darujete dávku elegance a zároveň luxusu.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matná s šedým vzorem
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.