Pánská kravata BANDI, model LUX 313

Potřebujete univerzální pánskou kravatu, kterou můžete využít pro jakoukoli příležitost? Potom je tu právě pro vás nová pánská kravata BANDI, model LUX 313. další informace
Kód produktu 1301
VYPRODÁNO
399 Kč
Vyprodáno
1
Pánská kravata BANDI, model LUX 313
Potřebujete univerzální pánskou kravatu, kterou můžete využít pro jakoukoli příležitost? Potom je ideální volbou pro vás nová pánská kravata BANDI, model LUX 313. Moderní tmavě červená barva kravaty je oživena nevšedním, ale decentním modrobílým vzorkem. Takovou kravatu si vyberete rádi jak do zaměstnání, tak pro volný čas. Oblíbeným doplňkem pro vás bude také u příležitostí jako jsou například rodinné oslavy nebo večeře.

Pánská kravata BANDI, model LUX 312 je vyrobena z velmi pevného materiálu, díky kterému vám bude dokonale držet uzel po celý den a kravata se vám nebude mačkat.

Pánská kravata je pro muže vhodným dárkem, který vždy potěší. Ke kravatě doporučujeme také dárkovou krabičku BANDI, aby byl dárek skutečně dokonalý.
Materiál a parametry
DÉLKA KRAVATY 160 cm
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU grafický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.