Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Vilfre

Lněné kárované sako ve světle šedé barvě se skvěle hodí pro muže, kteří chtějí držet krok s aktuálními módními trendy. Využijete jej na procházku městem, pro posezení v kavárně i na rande.

další informace
Kód produktu 0418
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 699 Kč
Běžná cena 5 719 Kč
Vyprodáno
1
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Vilfre

Lněné kárované sako ve světle šedé barvě se skvěle hodí pro muže, kteří chtějí držet krok s aktuálními módními trendy. Využijete jej na procházku městem, pro posezení v kavárně i na rande. Perfektní dojem v něm uděláte také v zaměstnání, pokud vyhovuje vašemu pracovnímu dress codu. Díky módním prvkům, jako jsou nakládané kapsy nebo nášivky na loktech, budete vypadat vždy stylově.


Prvotřídní látka saka z 55 % lnu a 45 % bavlny je lehká a příjemně prodyšná. K prodyšnosti saka přispívá i speciální podšívka s měďnatým vláknem. Sako je navíc podšité jen částečně. Proto se v něm budete cítit opravdu pohodlně i v horkých letních dnech.


Pánské sako Vilfre navrhla módní návrhářka Denisa Vámoš Gróffová.


Sako perfektně zkombinujete například s bavlněnými kalhotami. Podívejte se na širokou nabídku pánských volnočasových kalhot BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU károvaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 55 % len, 45 % bavlna, podšívka: 55 % polyester, 45 % měďnaté vlákno (cupro)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.