Pánská kravata BANDI, model MAGNELI 01

Podtrhněte svůj slavnostní vzhled tmavě modrou kravatou prošitou stříbrnou nitkou, která vytváří elegantní geometrický vzor. Kravata je skvělou volbou pro ženicha na svatbu. Stejně dobře v ní bude vypadat také svatební host. další informace
Kód produktu 2400
Výprodej
VYPRODÁNO
299 Kč
Běžná cena 449 Kč
Vyprodáno
Pánská kravata BANDI, model MAGNELI 01
Podtrhněte svůj slavnostní vzhled tmavě modrou kravatou prošitou stříbrnou nitkou, která vytváří elegantní geometrický vzor. Kravata je skvělou volbou pro ženicha na svatbu. Stejně dobře v ní bude vypadat také svatební host. Perfektně ji vynosíte i k jiným společenským událostem, například na ples či oslavu jubilea.

Díky kvalitnímu materiálu se vám kravata nebude krčit a uvázaný uzel bude perfektně držet svůj tvar po celý den. Vždy budete vypadat dokonale.

Kravata je součástí limitované edice stejnobarevných motýlků, kapesníčků a společenských vest. Díky tomu jednoduše sladíte celou vaši svatbu. Podívejte se na kompletní limitovanou edici jedinečných doplňků BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesklý
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 84% polyester<br>16% viskóza
S KAPESNÍČKEM ne
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.