Kapesníček BANDI, model PADERI 01

Tmavě modrý kapesníček do saka je decentně zdobený stříbrnou nitkou, která vytváří stylový geometrický vzor. Lesklý kapesníček dokonale podtrhne váš slavnostní vzhled. Proto je skvělou volbou pro ženicha na svatbu. další informace
Kód produktu 7808
Výprodej
VYPRODÁNO
129 Kč
Běžná cena 199 Kč
Vyprodáno
1
Kapesníček BANDI, model PADERI 01
Tmavě modrý kapesníček do saka je decentně zdobený stříbrnou nitkou, která vytváří stylový geometrický vzor. Lesklý kapesníček dokonale podtrhne váš slavnostní vzhled. Proto je skvělou volbou pro ženicha na svatbu. Stejně tak se hodí i na ples nebo do tanečních. Dodá vám jedinečný vzhled v každé situaci.

Kapesníček je předem složený, což vám ušetří čas. Díky plastové výztuži perfektně drží tvar a nebude se vám krčit. Budete tak vypadat vždy upraveně.

Kapesníček je součástí exkluzivní limitované kolekce. Můžete jej tak sladit i s vestou, kravatou, motýlkem či slavnostní regatou ve stejné barvě. Pomocí stejnobarevných doplňků jednoduše sladíte ženicha i svatební hosty na vaší svatbě. Podívejte se na další doplňky z této kolekce.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesklý
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 84% polyester<br>16% viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.