Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 170

Chystáte se na společenskou událost a chcete vypadat dokonale? Manžetové knoflíčky v matném provedení se perfektně hodí například na svatbu, ples, nebo do divadla. Ozdobný černý proužek přidá vašemu vzhledu na originalitě. další informace
Kód produktu 5969
Outlet
VYPRODÁNO
299 Kč
Běžná cena 649 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 170
Chystáte se na společenskou událost a chcete vypadat dokonale? Manžetové knoflíčky v matném provedení se perfektně hodí například na svatbu, ples, nebo do divadla. Ozdobný černý proužek přidá vašemu vzhledu na originalitě. Skvěle je zkombinujete se stříbrnými hodinkami, sponou opasku i prstenem.

Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Nezapomeňte, že na manžetové knoflíčky lze zapnout pouze košile s dvojitou nebo univerzální manžetou. Podívejte se na jedinečnou nabídku pánských košil BANDI, které jsou k manžetovým knoflíčkům ideální volbou.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.