Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 171

Stříbrné manžetové knoflíčky LUX 171 dokonale podtrhnou váš slavnostní vzhled. Hranaté knoflíčky s lesklou černou výplní vám pomohou udělat skvělý dojem na společenských událostech. Například na svatbě, plese nebo na divadelním představení.

další informace
Kód produktu 5970
VYPRODÁNO
781 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 171

Stříbrné manžetové knoflíčky LUX 171 dokonale podtrhnou váš slavnostní vzhled. Hranaté knoflíčky s lesklou černou výplní vám pomohou udělat skvělý dojem na společenských událostech. Například na svatbě, plese nebo na divadelním představení. Doporučujeme je kombinovat se stříbrnými doplňky.


Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.


Pokud hledáte elegantní dárek pro muže, pak je tento pánský šperk dokonalou volbou. Nechte si manžetové knoflíčky zabalit do luxusní dárkové krabičky BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.