Manžetový set BANDI, model LUX 21

Oživte váš společenský vzhled manžetovými knoflíčky a kravatovou sponou ve stříbrném provedení. Perfektně je vynosíte například na svatbu, ples, oslavu jubilea, do divadla i k jiným příležitostem. další informace
Kód produktu 5520
Outlet
VYPRODÁNO
499 Kč
Běžná cena 1 091 Kč
Vyprodáno
1
Manžetový set BANDI, model LUX 21
Oživte váš společenský vzhled manžetovými knoflíčky a kravatovou sponou ve stříbrném provedení. Perfektně je vynosíte například na svatbu, ples, oslavu jubilea, do divadla i k jiným příležitostem.

Manžetové knoflíčky dokonale podtrhnou váš slavnostní vzhled. Spona navíc udrží vaši kravatu vždy na správném místě. Celý set snadno zkombinujete například se stříbrnými hodinkami, opaskovou sponou nebo prstenem.

Tyto jedinečný pánské šperky jsou také dokonalým dárkem, který udělá radost každému muži. Nechte si manžetové knoflíčky a kravatovou sponu zabalit do luxusní dárkové krabičky BANDI. Ušetříte tak čas i námahu.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.