Pánská košile BANDI, model REGULAR SCALIA Chiare

Chcete oživit váš vzhled do práce i na společenské události? Pak je pro vás skvělou volbou košile v módní bordó barvě. další informace
Kód produktu 1611
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
799 Kč
Běžná cena 1 299 Kč
Vyprodáno
1
Pánská košile BANDI, model REGULAR SCALIA Chiare
Chcete oživit váš vzhled do práce i na společenské události? Pak je pro vás skvělou volbou košile v módní bordó barvě. Košili s decentní strukturou vynosíte také ve volném čase, například v kombinaci s bavlněnými kalhotami a volnočasovým sakem.

Košile má univerzální manžetu. Na slavnostní události, jako je svatba nebo ples, tak můžete zapnout rukávy na manžetové knoflíčky. Naopak v práci oceníte decentní zapínání na klasické knoflíčky.

Mírně vyštíhlený střih košile je ideální volbou pro muže, kteří si potrpí na pohodlí. K němu přispěje také kvalitní látka ze 100% bavlny. Budete se v košili cítit vždy příjemně.

Chystáte se na společenskou událost a chcete podtrhnout váš slavnostní vzhled? Prohlédněte si jedinečné manžetové knoflíčky BANDI, které dovedou váš outfit k dokonalosti.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.