P. kalhoty BANDI, model STRAIGHT LINARDI Grigio

Pořiďte si jedinečné kalhoty v módní tmavě šedé barvě. Skvěle je vynosíte do kavárny, na posezení s přáteli i na rande. další informace
Kód produktu 0394
VELIKOST KALHOT
DÉLKA NOHAVIC
Outlet
VYPRODÁNO
999 Kč
Běžná cena 2 199 Kč
Vyprodáno
1
P. kalhoty BANDI, model STRAIGHT LINARDI Grigio
Pořiďte si jedinečné kalhoty v módní tmavě šedé barvě. Skvěle je vynosíte do kavárny, na posezení s přáteli i na rande. Můžete si je vzít i do práce, pokud nemáte striktní dress code. Dokonale se k nim hodí košile, triko i sportovní sako. Můžete si tak být jistí, že uděláte perfektní dojem při každé příležitosti.

V kalhotách se budete cítit příjemně a pohodlně díky prvotřídní látce, která obsahuje 98 % bavlny. Příměs elastanu zajistí, že se lépe přizpůsobí vaší postavě. Rovný střih STRAIGHT ocení zvláště muži s větším obvodem přes stehna, kteří si potrpí na pohodlí.

Hledáte jedinečný doplněk pro váš stylový vzhled? Prohlédněte si nabídku elegantních pánských šlí BANDI, které udrží vaše kalhoty ve správné výšce a přidají vám na osobitosti.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 98 % bavlna, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.