Pánský motýlek BANDI, model SPECIALE slim 04

Podpořte váš slavnostní vzhled pomocí úzkého pánského motýlku v tmavě modré barvě. Skvěle jím doplníte vaší košili na společenských událostech, jako je ples nebo svatba. další informace
Kód produktu 7266
BARVA
Outlet
VYPRODÁNO
299 Kč
Běžná cena 631 Kč
Vyprodáno
1
Pánský motýlek BANDI, model SPECIALE slim 04
Podpořte váš slavnostní vzhled pomocí úzkého pánského motýlku v tmavě modré barvě. Skvěle jím doplníte vaší košili na společenských událostech, jako je ples nebo svatba. Elegantní prošití stříbrnou nitkou dodá vašemu outfitu na luxusu. Součástí balení je také kapesníček ve stejné barvě, kterým perfektně ozdobíte kapsu vašeho saka.

Motýlek nemusíte vázat, jednoduše ho zapnete pomocí háčku. Díky nastavitelnému pásku přizpůsobíte motýlek obvodu vašeho krku. Motýlek je ušitý z kvalitního materiálu, a tak bude vždy držet pevně svůj tvar.

Váš slavnostní vzhled podpoříte také luxusním manžetovými knoflíčky. Podívejte se na nabídku manžetových knoflíčků BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesklý
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.